FAQ Zoeken Forum regels Registreren Aanmelden


Forumindex Materialen, Boten en Gebouw Vraag & Aanbod Personen en groepen

Het is momenteel Do 21 Jun, 2018 00:42
Alle tijden zijn UTC + 1 uur [ Zomertijd ]

Bekijk je eigen berichten
Bekijk onbeantwoorde berichten
Bekijk actieve onderwerpen

Aanmelden  •  Registreren

Zeilen met minderbedeelde jongeren, de scouting-way

Zeilen met minderbedeelde jongeren, de scouting-way

Berichtdoor Zeilstichting Aeolus » Za 13 Feb, 2010 16:37

Beste waterscouts,

Zeilstichting Aeolus is op zoek naar nieuwe schippers.
Aeolus organiseert in de zomervakantie zeilkampen voor jongeren (12-18) die financieel, medisch of sociaal in de verdrukking zitten, bijvoorbeeld door een vervelende thuissituatie.

De kampen zijn heel basic: overdag lekker zeilen, en 's avond op een eilandje aanmeren om een spel te doen (van Hollandse Leeuwen tot vele zelfbedachte spellen), te eten en kampvuur te bouwen. Ook overnachten we altijd op een eilandje, de kids in de boten, de staf in een tent. De kampen zijn erg gaaf om te doen, maar het mooist is de reactie van de jongeren: Op de eerste dag vinden ze alles stom, maar op de laatste dag gaan ze vaak huilend naar huis omdat ze het zo leuk hebben gehad!


Om deze kampen te kunnen organiseren zijn we altijd op zoek naar enthousiaste zeilers die het leuk vinden om dit soort jongeren een super gave zeilweek te bezorgen. Hopelijk zijn jullie dat!

Zeiler zijn bij Aeolus en bij de scouts bijt elkaar niet. Onze kampjes duren vijf dagen en vallen tussen juni en de eerste week van september. Je kan dus zelf kiezen welke week of weken je gaat. Maar zelfs als je die hele tijd druk bent met scouting zijn er opties, want we hebben gedurende het jaar ook een aantal losse zeildagen met de jongeren.

We zeilen in in Friesland, met polyvalken. Je hoeft geen CWO diploma's te hebben, maar moet uiteraard wel goed kunnen zeilen. Je moet tussen de 18 en 30 jaar zijn om zeiler te worden bij Aeolus

Kijk voor meer informatie op www.meerdanzeilen.nl
Of mail even naar web@zeilstichtingaeolus.nl. Als je daarin je telefoonnummer zet bellen we je zelfs even op om persoonlijk iets te vertellen over Aeolus en het korte opleidingstraject dat we hebben.


Hopelijk tot snel!
Groetjes, Linda van de Fliert
Zeilstichting Aeolus
Zeilstichting Aeolus
 
Berichten: 3
Geregistreerd: Za 17 Feb, 2007 14:52

Terug naar Personen en groepen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten

Forumindex Materialen, Boten en Gebouw Vraag & Aanbod Personen en groepen

Het team
Alle forumcookies verwijderen