FAQ Zoeken Forum regels Registreren Aanmelden


Forumindex Scouting Scoutingnieuws

Het is momenteel Zo 16 Dec, 2018 09:45
Alle tijden zijn UTC + 1 uur [ Zomertijd ]

Bekijk je eigen berichten
Bekijk onbeantwoorde berichten
Bekijk actieve onderwerpen

Aanmelden  •  Registreren

Studenten Scouting Amsterdam

Studenten Scouting Amsterdam

Berichtdoor ClaudiaBakker » Za 14 Dec, 2013 12:56

Opzoek naar een studievereninging met het ‘Thema’ scouting? Dan is Studenten Scouting Amsterdam misschien wat voor jou! Wij zijn een scoutinggroep die vanaf de leeftijd vanaf 18 begint. Onze groep heeft dan ook alleen het speltak ‘de stam’, wel hebben we meerdere stammen. Voor de leeftijd van 18-23 hebben wij Stamsterdam, die met het roverscoutsthema draait. Bij de leeftijd van 23+ hebben zij de Aurorastam. In deze groepen vind je een mix van studenten, net afgestuurden en werkende.
Naast onze opkomsten organiseert SSA allemaal onzettend leuke evenementen als bijvoorbeeld de Ouder-Kindhike Hit Dwingeloo. Daarnaast kun je ons ook vinden op evenementen als een Noorder Pinksterkamp, de Scout-In, een nachthike en doen we mee aan de Joti Jota. En voor alle andere leuke dingen is er vast wel iemand in onze stam die enthousiast is om mee te gaan!
Om de week draait Stamsterdam op vrijdagavond vanaf 20.00 uur. De aurorastam draait om de week op donderdagavond, deze begint meestal om 19.30. Wij, beide stammen, vormen een onzettend gezellige, fanatieke en leuke groep. En we willen dat ook dit met nog meer mensen delen. Ben je nieuwsgierig geworden en vind je het leuk om een keer een kijkje te nemen? Je kunt dan terecht op onze website: http://www.studentenscoutingamsterdam.nl , hier staan ook onze contact gegevens. Misschien zien we jou wel met de opkomsten, bij het helpen met de Ouder-Kindhike Hit Dwingeloo of bij het altijd leuke Noorderpinksterkamp!
ClaudiaBakker
 
Berichten: 1
Geregistreerd: Di 10 Dec, 2013 15:43
Scouting groep: Studenten Scouting Amsterdam

Terug naar Scoutingnieuws

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Forumindex Scouting Scoutingnieuws

Het team
Alle forumcookies verwijderen